illume.jpg

 

Meld deg på verdens største fotokonkurranse!
 
Verdens største fotokonkurranse for sport og friluftslivsfotografer, Red Bull Illume Image Quest, er nå i gang for fullt og du kan sende inn bidrag frem til 30.april i år.  
Red Bull Illume er verdens ledende fotokonkurranse dedikert til action- og sportsbilder. Formålet med konkurransen er å løfte de mest fremragende og kreative bildene til et nivå der folk oppfatter det som kunst, for å bringe folket tettere på actionsportverden.
www.redbullillume.com
Red Bull Illume Image Quest arrangeres for tredje gang i 2013 har tidligere blitt avholdt i 2007 og 2010 med flere tusen innsendte bidrag. De 50 beste bildene i 10 forskjellige kategorier samt en hovedvinner vil bli plukket ut av et dommerpanel som består av fotoredaktører i prominente publikasjoner fra hele verden, deriblant Christian Nerdrum, redaktør i Fri Flyt. De 50 utvalgte finalefotografiene vil deretter reise verden rundt for en unik fotoutstilling.
 
Konkurrensen består av følgende 10 kategorier:
- LIFESTYLE
- PLAYGROUND
- ENERGY
- SPIRIT
- CLOSE UP
- WINGS
-SEQUENCE
-NEW CREATIVITY
- EXPERIMENTAL
- ILLUMINATION
 
Her kan du lese mer om de ulike kategoriene.
 
I den siste utgaven av Red Bull Illume Image Quest ble det sendt inn totalt 22.764 bidrag av 4.773 fotografer fra 112 land. Chris Burkards bilde ”Perfect Day” av surferen Peter Mendia, som ripper i de spesielle bølgene ved den chilenske vestkyst, vant førstepremien.
 
 
Red Bull Illume har også en egen app for å se finalebilder fra foregående år, lese om fotografene og hvordan de klarte å fange vinnerbildene. Last ned appen gratis her.

 
 
 
Følg Red Bull Illume for siste nytt om konkurransen:
www.redbullillume.com
Facebook.com/redbullillume
Twitter.com/redbullillume
 

 

Kommentarer

    Legg inn en kommentar

    * Alle felt må fylles ut
    Det er bare tillatt å legge inn 2000 tegn :
    Skriv inn ordet til venstre, og klikk "Send kommentar":

    Detaljer