Red Bull Kart Fighter World Tour © Red Bull Gaming

Med over 10,000 nedlastinger i løpet av to dager ble folk så hekta at spillet kuppet Red Bull Kart Fight topplassering i iTunes.


Red Bull Kart Fighter World Tour har de siste ukene ligget som nummer én over iPad racingspill på tyske iTunes - og er nå på en 10.plass i norske iTunes for iPhone spill. Ivrige spillerfingre som allerede er kjent med tidligere Red Bull Racing spill, som blant annet Race Off, kastet seg raskt over Kart Fighter World Tour.

Det nye spillet har kommet med en rekke nye funksjoner, med turbo-hastighet og baner fra ulike verdenskjente locations, fra London til Tokyo. Spillerne konkurrerer på baner fra kjente steder, mellom slott og palasser, gressplener og racerbaner, og de kan cruise rundt annet rubbel og bitt. Spillet gir deg mulighet til å knekke koder som kan føre deg videre, spille mot andre deltagere og vinne premier.

I flerspillermodus kan kjørerne utfordre venner til en trial basert på tid, eller kjempe mot seks andre spillere samtidig. Du kan låse opp mer innhold både i singel- og flerspillermodus, så med stadig nye baner å oppdage er det vanskelig å gå lei Kart Fighter.

Dersom du har fått dilla på spillet og er i kjøremodus kan du glede deg til høsten. Da kommer Red Bull Kart Fight til Norge. Følg med for mer info!

Hit dersom du ønsker å laste ned Red Bull Kart Fighter World Tour. Spillet er gratis.

Vil du ha mer spill?

 


Kommentarer

    Legg inn en kommentar

    * Alle felt må fylles ut
    Det er bare tillatt å legge inn 2000 tegn :
    Skriv inn ordet til venstre, og klikk "Send kommentar":

    Detaljer