Red Bull Thre3style

Red Bull Thre3Style til Oslo

Packed house at the Red Bull Thre3style U.S. National Final Red Bull

Lenge siden du har vært ute og kvelden ble til en skikkelig fest? Da kan du glede deg til Red Bull Thre3Style i Oslo den 5.november.

6 DJs, 3 sjangere, 1 stor fest! Det oppsummerer i grunnen hva du kan forvente den 5.november i Oslo, når Red Bull Thre3Style braker løs på Spikerboks i Nydalen. Også har vi booket en headliner DJ som er blant verdens beste på å skape god stemning. Faktisk så god at Madonna er en av hans største fans, men det kommer vi tilbake til.

Seks håndplukkede DJs skal overbevise deg om at de er Norges råeste på å lage god stemning; så god stemning at det løfter taket på klubben og får deg til å danse hele natten. Hver DJ spiller et sett på 15 minutter, og i løpet av dette kvarteret må de mikse minst tre sjangere. Forvente deg derfor alt fra old school hip hop, house og metal til pop. Fellesnevneren er at det som spilles vil få deg til å danse og hoppe av glede.

Siden din oppgave er å ha det gøy, har vi en jury bestående av 3 personer med inngående kunnskap om hva det vil si å lage skikkelig fest på gulvet. Disse tre vil følge med på hver DJ, og bedømme dem utfra musikkvalg, kreativitet, tekniske ferdigheter, tilstedeværelse og viktigst av alt responsen fra publikum. Den som har rocket kvelden hardest sender vi til Vancouver, Canada, for å representere Norge under Red Bull Thre3Style World Final. Her vil det være representanter fra 19 land (bl.a. USA, UK, Canada, Frankrike og Australia) og vinneren kan se frem til heder, ære og mest sannsynligvis spillejobber langt utover sitt eget land.

Klar for en fest? Billetter finner du HER

Spikerboks i Nydalen er stedet å være den 5.november! Nærmere beskrivelse om hvordan du kommer deg dit finner du HER.
 


Kommentarer

    Legg inn en kommentar

    * Alle felt må fylles ut
    Det er bare tillatt å legge inn 2000 tegn :
    Skriv inn ordet til venstre, og klikk "Send kommentar":

    Detaljer