AWOLNATION iPhone Game

 

Hvorfor se en musikkvideo dersom du har muligheten til å spille og styre den selv?

Det er dette som ser ut til å være teorien bak  “Megalithic Mayhem,” et iPhone/iPad spill litt utenom det vanlige der hovedpersonene består av indie pop bandet AWOLNATION (eller, ihvertfall tegneseriefigurer av gutta i bandet).

Spillet som tar oss tilbake til de glade 8-bit Nintendo-dager, er basert på musikkvideoen til hitsingelen  "Not Your Fault." av AWOLNATION. Videoen i seg selv kan beskrives som en krysning av den gale plastalinafiguren i den klassiske   “Sledgehammer” video  av Peter Gabriel i kombinasjon med MTV’s “Celebrity Deathmatch.”

Spillet låner scener hentet fra musikkvideoen, der bandmedlemmene – Aaron, Dave, Christopher, Kenny and Hayden havner i eventyraktige heltekamper der de blant annet må kjempe mot yettimonstere og storøyde aliens.

 

LAST NED SPILLET GRATIS TIL IPHONE/IPAD

 

null

 

Spillerne starter med å kunne styre to av bandmedlemmene, men du kan befri resten av  AWOLNATION-gutta fra fienden for hver bane du klarer å overvinne, og spillet har tre vanskelighetsgradnivåer. Hvert bandmedlem har hvert sitt unike våpen og hemmelige triks, blant dem boomerang-bart og superduper sangstemme.

Du får også server hitsingelen “Not Your Fault” som surrer i bakgrunn, og du kan attpåtil få låta i en 8-bit chiptune versjon – bare for å forsterke følelsen av det glade 80-tall.  

“Megalithic Mayhem” spillet er en annerledes og morsom måte å oppleve AWOLNATION og går inn i rekken blant artister som promoterer sin musikk på en ny og annerledes måte via videospill. Her er et noen andre eksempler.  


 50 CENT

50-Cent lanserte i 2009 spillet “50 Cent: Blood on the Sand” FOR XBOX 360. Og spillets innhold? Jo, det besto av damer, diamanter, blod og våpen. Attpåtil lanserte rapperen en skive med 18 spor kun for å hylle spillet.
 
KISS

 

 

Husker du spillet “Kiss Psycho Circus: The Nightmare Child”? Spillet ble lansert i 2000 for Sega Dreamcast og  PC, og var basert på tegneserien til Todd McFarlane og minnet litt om "Quake". Spillet vil uansett blir husket som en av de råeste pinball-spillene i historien.

 

Formålet med “Journey Escape,” fra 1983 var å redde bandmedlemmene fra gærne groupies, snikende paparazzier og sleipe promotører. Heldigvis kom man gjennom spillet med hjelp fra manager og fans.

Følg AWOLNATION og Red Bull på Twitter for juicy nyheter, oppdateringer og spill!

 


Kommentarer

    Legg inn en kommentar

    * Alle felt må fylles ut
    Det er bare tillatt å legge inn 2000 tegn :
    Skriv inn ordet til venstre, og klikk "Send kommentar":

    Detaljer